Placeholder Picture

About

Residential Architecture

Residential - House Da Silva

Located on the outskirts of White River with views towards the lake, the brief asked for a Modern, open-plan house where all the rooms face towards the view. This led to a very linear design, with planted courtyards to break down the mass of the building. High ceilings, a wrap-around verandah, water features in the courtyards and ample cross-ventilation contributes to keep the house cool during the summer, while the extensive glass facades allows sun into the rooms during the lower winter sun altitude.

3D renderings by FUTR SPACES - futrspaces@gmail.com / 071 682 5572

go back
  • 768-en-design-nelspruit-49
  • 768-en-design-nelspruit-50
  • 768-en-design-nelspruit-51
  • 768-en-design-nelspruit-52
  • 768-en-design-nelspruit-53
  • 768-en-design-nelspruit-54
  • 768-en-design-nelspruit-55
  • 768-en-design-nelspruit-46
  • 768-en-design-nelspruit-47
  • 768-en-design-nelspruit-48
welcomeaboutresidentialofficespublicindustrialpublicationscontact

website design by - artography.co.za

website hosted by - websitehosting.co.za